Тернополянку поливають "брудом" ?

Галина Гевко вважає, що за нею та її домом слідкують. Про це, розчарована тернополянка пише на своїй сторінці, у соціальній мережі facebook. «Сьогодні працювали з чоловіком біля дому, коли троє незнайомих почали крутитися біля нашого подвір'я. На моє запитання чим можу допомогти відповіли - ми заблудилися. Коли звернулися сусіди, що підозрілі люди ходять і фотографують наш дім, чоловік вийшов з ними поговорити, проте розмови не склалося. Отже, як я розумію проти мене та моєї сім'ї готується замовний »чорний" матеріал", - пише пані Галина.

« Він фотографував будинок в якому живе моя сім'я вже понад 20 років. Дім стоїть на земельній ділянці, яку отримав батько мого чоловіка ще на початку 90 років, як репресований та засланий в Сибір на 25 років за вільну Україну. Все що на подвір'ї, сад та двір зроблено власною працею. Ні я, ні мій чоловік жодного дня не працювали на державних посадах. Все майно та доходи, що належать мені та моїй сім'ї зароблено самостійно. Всі вже знайомі з моєю декларацією про доходи. Я відкрита людина і ніколи нічого не приховувала. Відразливо коли чужі люди мають намір влізти на твою територію та зробити з цього сенсацію», - обурюється Галина Гевко.

У соціальній мережі facebook, з'явилося багато коментарів з цього приводу. Всі вважають, що пані Галина дуже чесна та порядна жінка і радять їй не перейматися з цього приводу.

Вибір читачів за тиждень

Відео