Оксана Бучко

Тернополянам рекламують російський бренд, прикриваючись Китаєм

3b9cfb58-0650-4c65-b56b-79bfb76c818d

Чудо-косметику пропонують тернополянам консультанти фірми TianDe на безкоштовних сеансах. Представники фірми розповідають, що товар виготовляють найбільшими державними підприємствами Тибету і Китаю. Натомість офіційний сайт TianDe говорить – цей бренд зареєстрований в Росії.

- Нещодавно я стала клієнтом консультантів TianDe, - розповідає тернополянка Світлана Поліщук. – Мені сподобались послуги догляду за обличчям, які надали у салоні. Я довго слухала про лікувально-профілактичні засоби східної традиційної медицини. А ще консультанти стверджують, що косметику TianDe виготовляють найбільшими державними підприємствами Китаю. Вдома вирішила перевірити інформацію. На  сайті представництва в Україні про російського виробника нічого не вказано. Але про це говорить британський сайт і офіційний сайт TianDe.

Тернополянка таку діяльність вважає приховуванням інформації про товар від споживача. Дівчина звернулась у спілку споживачів та чекає відповіді.

- Мова не йде навіть про якість, - продовжує Світлана. - В умовах агресії Росії зовсім не на часі дзвонити і запрошувати на презентації російської косметики, називаючи її китайською. Я не купую російських товарів і не хочу робити жодного вкладу в економіку цієї країни. Думаю ,такі речі вже пора зрозуміти усім, включаючи консультантів у салонах косметики.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео