Кубковий матч ФК «Тернопіль» – «Скала» обслуговуватиме арбітр з Ужгорода

1

Поєдинок другого етапу кубку України з футболу між командами ФК «Тернопіль» та «Скала (Стрий), який відбудеться у Тернополі в середу, 10 серпня, обслуговуватиме арбітр з Ужгорода Михайло Митровський.

Асистентами арбітра виступлять – Олег Найко (Чернівці) та Володимир Журибіда (Луцьк). 4-й арбітр – Олег Когут (Тернопіль). Делегат ФФУ – Роман Гамаль (Чернівці).

Шляхи ФК «Тернопіль» та арбітра з Ужгорода Михайла Митровського пересікалися п’ять разів. Вперше це сталося 19 жовтня 2014 року. Того дня ФК «Тернопіль» на власному полі приймав харківський «Геліос» і переміг – 1:0. У матчі арбітр з Ужгорода показав п'ять попереджень (три з яких муніципалам). Друге побачення арбітра і тернопільської команди відбулося 20 березня 2015 року і теж у Тернополі. ФК «Тернопіль» переміг у той день ФК «Миколаїв» – 4:2. Поєдинок пройшов доволі коректно і арбітрові довелося лише одного разу витягувати з кишені жовту карту (показана миколаївському гравцю). Ще одна зустріч арбітра і муніципалів припала теж на Тернопіль. 2 серпня 2015 р. минулого чемпіонату в першій лізі ужгородець обслуговував поєдинок ФК «Тернопіль» – ФК «Полтава», який завершився внічию – 1:1. У цій зустрічі Митровський показав гравцям п’ять попереджень, три з яких у пасиві тернополян. Ще раз арбітр і ФК «Тернопіль» перетиналися теж у 2015 році, а саме – 13 вересня. Того дня муніципали вперше поступилися за арбітражу Митровського. У Тернополі наших земляків перемогла київська «Оболонь-Бровар» - 0:2 (шість попереджень, з яких три в пасиві муніципалів). А в останнє шляхи судді та команди з Тернополя зійшлися 3 квітня 2016 році, коли муніципали приймали кіровоградську «Зірку», якій поступилися 1:2. Матч видався багатим на жовті картки, яких арбітр показав аж 11(!), при цьому п’ять попереджень побачили перед собою гравці ФК «Тернопіль».

Досьє арбітра:

Митровський Михайло Михайлович

Дата народження – 17 червня 1977 р.

Місце проживання – м. Ужгород

Зріст – 194 см

Вага – 89 кг

Освіта – вища, УНУ

Регіональні змагання – 1999-2001 рр.

ДЮФЛ та аматори України – 2001-2004 рр.

Друга ліга – 2004-2010 рр.

Перша ліга – з 2010 р.

Вибір читачів за тиждень

Відео