Безробітні у Тернополі стали… стропальниками

стропальник

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості звернулося ТОВ «Тервікнопласт»  з проханням допомогти  у підборі осіб, які могли б працювати за професією стропальник. До слова, «Тервікнопласт» – один із найбільших виробників металопластикових конструкцій в Україні.

Завод у Тернополі площею 12 тисяч квадратних метрів виготовляє щомісяця понад 50000 металопластикових конструкцій будь-якого типу: вікна, балконні та вхідні двері, балконні скління, конструкції складної конфігурації. Для їх виготовлення використовуються високоякісні матеріали найбільш відомих європейських виробників.

Для оперативного реагування на потребу роботодавця фахівці міськрайцентру зайнятості відібрали трьох безробітних з метою проходження професійного навчання за індивідуальною формою. Навчальний процес був організований на базі Тернопільського обласного навчально-курсового центру.

Професійно-практичну підготовку безробітні пройшли безпосередньо у «Тервікнопласті», і після отримання свідоцтва про присвоєння професії стропальник їм надали постійні місця праці.

Вибір читачів за тиждень

Відео