Тернопільська молодь звернулася до Барни та Овчарука

ОДА2

Молодіжні громадські організації Тернопільщини звернулась до голови Тернопільської ОДА С. Барни та голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука з приводу вакансії директора комунальної установи обласної ради “Тернопільський обласний молодіжний методичний центр”.

Представники активної молоді Тернопільщини представили власну кандидатуру на цю посаду і вважають, що в подібній ситуації влада області повинна прислухатись до голосу мас.

Подаємо текст звернення повністю.

«Нещодавно стало відомо, що посада директора комунальної установи обласної ради »Тернопільський обласний молодіжний методичний центр” є вакантною. Так, як дана установа покликана реалізовувати молодіжну політику в області, молодіжні громадські організації Тернопільщини звернулися до голови Тернопільської обласної державної адміністрації Барни С. С. та голови Тернопільської обласної ради Овчарука В. В., з пропозицією призначити на дану посаду Абрам’юка Святослава Юрійовича – як узгодженого кандидата від молодіжних громадських організації області. Молодь Тернопільщини щиро сподівається, що її голос буде почутим. Віримо, що Абрам'юк С.Ю. на посаді директора “Тернопільського обласного молодіжного методичного центру” зможе ефективно розвивати молодіжний громадський рух в області. Сподіваємось, призначення не формуватиметься за принципом партійних квот, що може призвести до років застою і неефективної роботи даного підприємства, а враховуватиме професіоналізм, фаховість та відданість справі кандидата."

lhF4S6-XJgA
lhF4S6-XJgA

 

4VX5MSoxOIU
4VX5MSoxOIU

13dkkx5oqB8
13dkkx5oqB8

 

Вибір читачів за тиждень

Відео