ТОВ «Надзбруччя хліб» шукає працівників

bg-slide-01

У рамках заходу «Служба зайнятості відкрита для всіх і кожного» за ініціативи фахівців Підволочиського районного центру зайнятості відбувся День відкритих дверей у ТОВ «Надзбруччя хліб».

Директор виробництва Олександр Шкіцький розповів учасникам заходу, що підприємство було створене у лютому 2002 року і на сьогодні є одним з найбільших підприємств області із випуску хлібобулочних та кондитерських виробів.

«Використовуючи сучасні технології, у ТОВ «Надзбруччя хліб» виготовляється понад 60 видів різноманітних сортів хлібобулочної продукції. Сучасний хлібзавод – це завод-автомат. Із моменту надходження сировини до упакування готової продукції всі операції виконують механізми. Але це лише з першого погляду здається, що тісто готують машини. Потреба в майстрах хлібопечення зростає у міру розвитку виробництва, - зазначив представник товариства. - На даний час є перспектива працевлаштування за професіями пекар, тістоміс, робітник експедиції, вантажник, продавець хлібобулочних виробів».

15 безробітних жителів району, для яких провели екскурсію підприємством, ознайомилися з роботою цехів, умовами праці та відпочинку, розмірами заробітної плати. Про асортимент продукції учасники заходу дізнались в магазині на території заводу.

В. о. директора райцентру зайнятості Ірина Гнат розповіла присутнім про те, що завдяки співпраці з ТОВ «Надзбруччя хліб» 300 безробітних отримали робочі місця на хлібзаводі, деякі з них працюють по сьогодні.

Вибір читачів за тиждень

Відео