В Тернополі видрукували оригінальну карту міста (фото)

unnamed (2)

Відтепер мандрувати вуличками Тернополя стане цікавіше, а все завдяки новій унікальній мапі - «98 причин відвідати Тернопіль».

Чому карта  унікальна? А все через те, що карта ілюстрована вручну, і елементи на ній намальовані від руки однією людиною. Тут ви не знайдете нічого зайвого, лише поповните свої знання і виберете зручний для себе маршрут мандрівки вулицями файного міста.

unnamed (6)
unnamed (6)

До мапи перелік цікавих місць подано у розділах. Один з яких має назву «Відвідати» - серед 30 позицій знаходяться заклади освіти, дозвілля і культури. Якщо ж прийде відчуття голоду, в нагоді для туриста стане другий розділ. У ньому перелічені кав’ярні, піцерії, ресторани та заклади швидкого харчування.

unnamed (3)
unnamed (3)

unnamed (4)
unnamed (4)

«Побачити» у Тернополі зможете 15 дивовижних пам’яток та місцин, мандруючи вуличками міста. Також на карті «98 причин відвідати Тернопіль» вказані місця, де можна «помолитись», «потусуватися», «навчитись» та «покататись».

unnamed (5)
unnamed (5)

Є у нашому місті також пам'ятники, поруч з якими можна «сфотографуватися». Крім того, відшукаєте готелі, мотелі та хостели, де «поселитися» буде в задоволення. А ось «здійснити» свою мрію і поїхати в круїз на теплоході, чи прогулятися плесом Тернопільського ставу ви зможете без проблем, адже на карті міста, крім переліку визначних місць, вказані ще й номери телефонів і додаткові координати.

У 2016 році карту створила Марічка Юрчак, її можна отримати безкоштовно в арт-барі «Коза». Згодом графічну карту вдосконалили.

Карта видана Туристично-інформаційним центром міста Тернополя, при підтримці Тернопільської міської ради. Ілюстрацій намалювала студентка ТНПУ Оля Метельська.

Вибір читачів за тиждень

Відео