Тернополян навчили, що таке пропаганда і як вести інформаційну війну (фото)

D8Sr6RDQ_XY

Тренінг  «Що таке пропаганда? Основні принципи ведення інформаційної війни» провели у Тернополі. Лектором виступив один із ініціаторів «Школи медіа-патріотів».

HwMzBuU46vc
HwMzBuU46vc

Організаторами такої лекції стали учасники громадської організації «Молодіжне об’єднання «Файне місто».

- Були розглянуті такі теми: як захистити себе і свої близьких від інформаційних атак, як ми можемо впливати на інформаційний простір і взагалі на те, що відбувається в країні, - каже організатор заходу Роман Валігура.

6k2tJzWU3v0 (1)
6k2tJzWU3v0 (1)

Тривав тренінг понад 4 години. Більше 20 людей прийшли послухати, як уникнути впливу медіа і фільтрувати інформацію, що ми отримуємо під час спілкування із оточуючими.

- Спочатку ми говорили про те, як відбувається формування нашої із вами свідомості. Наприклад, ви живете і навколо вас відбуваються певні події. Зрозуміло, що у вас формується певне ставлення. Тобто, з однієї точки зору – це емоційний стан, з іншої ж – у вас формується розуміння певних речей, - розповідає Євген Боднаренко.

HCZmOLrn7Hc
HCZmOLrn7Hc

Організатори кажуть, що це не останній такий тренінг у Тернополі. Адже лише ми можемо змінити нашу країну на краще.

- Дякую Євгену за потужний та цікавий тренінг. Радує те, що маленькими, але впевненими, кроками ми можемо змінити Україну. Тренер навчив, як правильно читати новини і фільтрувати отриману інформацію, щоб не пригнічувати свій емоційний стан, - поділилася своїми враженнями від лекції Тетяна Сендецька.

cyl4UJaKxYM
cyl4UJaKxYM

iyzfT0nUtto
iyzfT0nUtto

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео