Допомога вчителям прифронтових територій

14581495_1814297052179881_3257883614093271810_n
31 жовтня 2016 року, волонтери ГО «Схід та Захід єдині» відправили на Схід у прифронтові території велику палету методичної та шкільної літератури. Як завжди - невтомні Василь Конько, Олег Тимошенко та Віталій Заверуха. Все це продукція тернопільського видавництва «Мандрівець». Як каже наш координатор Василь Конько:

“Допомагаємо не тільки бійцям, українці Заходу і Сходу – це єдина родина. Вчителям Сходу потрібно всіляко допомагати. Наші постійні читачі пам'ятають, що ми вже поспіль два роки опікуємося дітьми з прифронтових територій. Цього року вони відпочивали в «Буковелі», минулого – на Тернопільщині. В нас зав'язались дружні стосунки з вчителями з прифронтових територій, наприклад, Олена Бровар директор та її колеги з навчально-виховного закладу у селищі Нижнє що на Луганщині.

Частина літератури, а це методичні посібники для вчителів з української мови, літератури, математики, географії, та інших предметів буде використана у Світличному, а частина поїде на Слов'янськ та Сєвєродонецьк. Війна не перекреслює повністю життя, це я в розумінні того що майбутнє нашої оновленої країни зараз сидить за шкільною партою”.

Василь Конько не втомлюється повторювати, це майбутнє, мирного українського Донбасу також в наших руках. На стільки ми зараз поможемо прифронтовим територіям, залежить те, якими вони будуть після війни. Отож, усі хто хоче посприяти нам у цій благородній справі можуть зголоситись, ми завжди будемо раді...

- А усьому колективу видавництва «Мандрівець», директору видавництва Фенюку Богдану Петровичу велика подяка та низький уклін, а також щиро вдячні Ігору Аркуші та Олесі Фенюк. Олеся була координатором по номенклатурі літератури цієї відправки від видавництва «Мандрівець», - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Ігор Крочак.

Фото Василя Конько  

Вибір читачів за тиждень

Відео