Віра Олександрович

Тернопілля: Громадську раду при податковій очолив економіст (фото)

unnamed-9

Із керівним складом оновленої  Громадської ради при Головному управлінні Державної фіскальної служби (ДФС) Тернопільщини визначилися остаточно.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

unnamed-8
unnamed-8

- На першому засіданні, що відбулося 29 листопада, учасники Громадської ради обрали керівника свого дорадчого органу, - кажуть у податковій. - За результатами голосування ним став Михайло Лучко із Тернопільської обласної організації товариства «Знання».

unnamed-7
unnamed-7

Заступниками голови Громадської ради обрали: Павла Іванечка із Тернопільського осередку ГО «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» і Богдана Задорожного із Асоціації митних брокерів України.

- Окрім організаційних питань, учасники засідання також затвердили Положення про Громадську раду при ГУ ДФС в області і обговорили основні напрями роботи органу, надавши пропозиції до Плану роботи Громадської ради на наступний рік, - підсумували у податковій.

Нагадаємо, досі посаду керівника Громадської ради при податковій обіймав представник юридичної компанії «Капітал» Роман Суслов.

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

unnamed
unnamed

Довідка. Лучко Михайло Романович, доктор економічних наук (2008), професор (2004), президент аудиторської фірми «Тер Аудит» (1994), сертифікований аудитор (1994). Народився в 1964 р. у Тернополі, закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут (1986). Із 1986 року до 2005 р. працював у Тернопільському національному економічному університеті, де пройшов трудовий шлях від наукового співробітника до завідувача кафедри, проректора з навчальної роботи. З 2006 року очолював Тернопільську філію Європейського університету. Із вересня 2013 року очолює кафедру обліку у державному секторі економіки та сфері послуг Тернопільського національного економічного університету. Автор понад 160 наукових праць, у тому числі 4 монографії, підручника та 12 навчальних посібників із грифом Міністерства освіти та науки України. Коло наукових і практичних інтересів – організація і методика бухгалтерського обліку, контролю, економічного аналізу, податкове планування, аудит, філософія економічної освіти, методологія та історія науки.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео