Кременчани хочуть нову дорогу, а міська рада – ремонт стадіону (документ)

вул Б. Харчука

Ремонтувати дороги, а не витрачати мільйони гривень на другорядні речі, закликає міського голову Кременця член виконкому та заступник голови Кременецької райдержадміністрації В’ячеслав Онишкевич. Із відповідною заявою чиновник не лише звернувся безпосередньо у міську раду, а й виклав її на своїй сторінці у Фейсбук, аби привернути увагу громадськості до проблеми.

- До мене зверталися кременчани, жителі вулиці Б. Харчука і неодноразово, – розповів В’ячеслав Онишкевич. – Містян обурило те, що вони десятками років зверталися у міськраду щодо ремонту дороги на їхній вулиці і ніхто нічого не робив. А тут шалені кошти виділили не на першочергові речі. Зокрема на попередньому засіданні виконавчого комітету Кременецької міської ради, яке відбулось 8 вересня, затвердили кошторис на проведення робіт із капітального ремонту підпірної стінки на міському стадіоні на суму майже 1,5 млн. грн.. Я тоді відразу проголосував категорично проти. Але решта членів були «за».

звернення онишкевич
звернення онишкевич

Окрім цього В’ячеслав Онишкевич зазначив, що він немає нічого проти ремонту стадіону. Та вважає, що є значно пріоритетніші напрямки витрачання коштів міського бюджету.

Не лише розуміє, а й кожного дня відчуває на собі проблему дороги на вул.. Б. Харчука депутат міської ради Зоя Карпюк, яка живе на цій вулиці.

- Цілком згідна із тим, що дорогу треба робити, вона одна із найгірших у Кременці, а знаходиться у центрі та ще й веде до туристичної окраси міста Ботанічного саду, – каже Зоя Іванівна. – Та з іншого боку, як депутат, розумію які кошти потрібно вкласти у ремонт. Це не просто засипати кілька ям, ця дорога потребує капітального ремонту і ще й з якісним потужним водовідведенням, бо розташована під нахилом. Наступного року міська рада планує скласти проектно-кошторисну документацію на ремонт та закласти кошти.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео