«Принц» Національної опери із Кременця (фото)

ольшанський4

Чуттєві фото з репетиції спектаклю «Дама з камеліями» поширив на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Афанасьєв. Цікаво, що головну партію (як в багатьох інших постановках) виконує кременчанин Станіслав Ольшанський.

«Усі ми із завмиранням серця спостерігаємо за процесом підготовки до спектаклю «Дама з камеліями», поставленого Аніко Юр‘ївною Рехвіашвілі – завідуючою нашої кафедри та головного балетмейстера Національної опери України. Лише погляньте на емоційність, чуттєвість та витонченість ліній артистів. Ми із нетерпінням чекаємо першого у цьому сезоні спектаклю «Дама з камеліями», що відбудеться вже цього четверга! Головні партії виконуватимуть: студентка магістратури кафедри класичної хореографії, ведуча солістка Національної опери України – Анастасія Щевченко та перший соліст Національної опери України – Станіслав Ольшанський!» – написав Сергій Афанасьєв.

ольшанськи
ольшанськи

ольшанський1
ольшанський1

ольшанський2
ольшанський2

ольшанський3
ольшанський3

Довідка:

Станіслав Ольшанський народився у Кременці. З юних років навчався у Київському державному хореографічному училищі, яке закінчив у 2011 році.

Працював у Львівському Національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької. З 2016 року – перший соліст Національної опери України. Партії: Принц (Лускунчик) («Лускунчик» П. Чайковського), Александр («Дама з камеліями» на музику різних композиторів), Солор («Баядерка» Л. Мінкуса), Альберт («Жізель» А. Адана), Розбійник («Снігова королева» на муз. П. Чайковського та інш. композиторів), Блакитний птах («Спляча красуня» П. Чайковського), Мельник («El sombrero de tres picos (Трикутний капелюх)» М. Д. Фальї), Бусгосу («Ночі в садах Іспанії» М. Д. Фальї), Базиль («Дон Кіхот» Л. Мінкуса) та інші.

Фото зі сторінки Сергія Афанасьєва у Фейсбук та відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео