Оксана Бучко

Павло Табаков розповів тернополянам, як мріяв стати археологом, але головною знахідкою стала музика (фото, відео)

IMG_20171027_203208_HHT

Ліричні пісні у «танцювальному одязі» привіз у Тернопіль Павло Табаков. Переможець «Шансу» та «Голосу країни» виступив у драмтеатрі  27 жовтня з новою концертною програмою «Любов Жива». Про дитячі мрії та шлях до музики розповів Павло Табаков ТЕРЕНу перед виступом. ТАкож виконавець залишив побажання тернопільським слухачам.

Чи мріяли Ви у дитинстві стати співаком?

- Я з сім'ї музикантів. Мама грала на бандурі, співала і танцювала, тато грав у колективах на саксофоні.  Спершу я хотів також опанувати саксофон. Але побоявся сусідів. Згодом мав мрію стати археологом. Мене захоплювали знахідки в різних фортецях. Та я натрапив на найціннішу знахідку - музику.

Із чого почався інтерес до музики?

- Перед тим, як виступати на сцені, я добряче повчився. Старт був у музично-педагогічному училищі, продовжував навчання у Львівській консерваторії. Викладачі були у мене хороші. Їм і завдячую за запалену іскру любові до музики.

IMG_20171027_202956_HHT
IMG_20171027_202956_HHT

Які моменти на творчому шляху стали визначними?

- Сольній кар'єрі передувала участь у колективах. Я був солістом і аранжувальником чоловічого октету «Орфей». Багато виступів тоді провели у Франції. До речі, я брав участь у французькому «Х-факторі». Наприкінці 2005 року доля подарувала мені «Шанс». Після перемоги у шоу  і почалась сольна кар'єра. Записали перший альбом «Тільки ти моя». Далі була перемога в шоу «Голос країни» і підписання контракту із компанією Universal Music Group.

Нещодавно Ви більше почали екперементувати у танцювальному стилі. Як відбувся такий перехід від лірики до драйву?

- Ми «одягнули» ліричні пісні у новий одяг. Додали драйву. Але тексти і мелодії залишаються все таки ліричними.

IMG_20171027_184142
IMG_20171027_184142

 Що побажаєте тернопільким слухачам?

- У Тернополі завжди приємно перебувати, відчувається особливий позитив. Я бажаю усім тернополянам вміти накопичувати любов, а потім віддавати її близьким людям, батькам, дітям, друзям. Любов - Жива.

Під час виступу Павло Табаков співав у дуеті із Софією Сливкою, виконував пісні на англійській та своїй улюбленій іноземній мові - французькій. Заспівав «Любов Жива» у двох версіях. Аще провів караоке у залі драмтеатру, під час якого виконав з тернополянами українські пісні.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ESgTVS_Cgm0[/embed]

фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео