Віра Олександрович

Причетні до убивства на Підволочищині такі п’яні, що поліцейські не можуть їх допитати (відео)

Поліція

Рівень злочинності на Тернопіллі дійсно падає, хоча статистика убивств не змінюється: як за перший квартал 2017-го, так і цього року правоохоронці зафіксували по 2 таких важких злочини.

Останній стався буквально нещодавно у Підволочиському районі. Про це начальник Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол розповів сьогодні, 26 березня. Нагадаємо, прес-конференцію у поліції присвятили підсумкам роботи правоохоронців за перший квартал 2018 року. Йшлося також про хід і розкриття резонансних злочинів, вчинених на території краю.

- Тіло чоловіка удома знайшла його сестра, - каже пан Богомол. - Жінка викликала поліцію, аби зафіксували смерть. Однак правоохоронці, які прибули на місце події, знайшли на тілі покійного багато синців, травм…

[embed]https://youtu.be/kDdVMoZfYPw[/embed]

Правоохоронці вже встановили коло осіб, які можуть бути причетні до злочину. На місце виїхав особисто заступник начальника Головного управління Національної поліції (ГУНП) у Тернопільській області Володимир Галевич. Більше інформації саме він зможе повідомити після повернення.

- Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, судово-медичні експерти, - додає Олександр Богомол. – Є коло осіб, які брали участь… Але всі вони зараз у такому стані, який… не дозволяє провести із ними первинні слідчі дії. Сподіваюся, що і це убивство вдасться розкрити оперативно.

Богомол
Богомол

На думку головного поліцейського краю, йдеться про побутовий випадок. Фігуранти справи разом випивали, а тепер у поліції мусять з’ясовувати, хто і як вчинив убивство.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео