Віра Олександрович

Яким є головне завдання жінки, знають успішні тернополянки (фото, відео)

Головне завдання жінки – бути красивою і щасливою. Саме так можна окреслити основну думку, що народилася під час зустрічі, організованої активістками Громадської організації «Ділові Українські Жінки» у Тернопільській області.

Кава
Кава

Цікаве і приємне спілкування у теплому товаристві відбулося у ресторані «Оскар». Цей заклад радо прийняв учасниць «Ранкової кави» сьогодні, 11 вересня. Нагадаємо, раніше вони зустрічалися в інших кафе і кав’ярнях міста. Адже «кава по вівторках» уже стала в Тернополі традицією (також читайте на «Терені» ТУТ).

Привітала присутніх президент тернопільської спільноти успішних жінок Ірина Демкура. Особливо її втішило те, що у залі було чимало «новачків».

Кожна жінка у собі має такий величезний потенціал,  але може про це навіть не здогадуватися, – каже вона. – Ось для того і потрібні наше товариство, наші зустрічі. Я дуже дякую усім, хто доклався до організації цієї зустрічі…

Учасниці
Учасниці

Виступити із невеличкою візиткою змогла кожна учасниця традиційної «Ранкової кави». А їх було – понад 50. Це сприяло як швидшому знайомству, так і невимушеній обстановці за столами.

 Серед присутніх виявилися і дизайнери-модельєри, і стоматологи, і власниці салонів краси, і вчителі танців, і жінки, які успішно розвивають сімейний бізнес тощо.

– Це так добре, що тут присутні жінки, які ведуть спільно бізнес зі своїми чоловіками, – зауважує психолог Тетяна Білінська. – Повірте мені, це – дуже класна річ! Якщо є сімейна традиція: разом працювати, відпочивати, жити одним життям і дихати одним повітрям – це супер! Дякую вам!

Таланти у жінок виявилися настільки різноплановими, що ведуча дійства Ольга Навроцька навіть зробила на цьому акцент. Мовляв, згодом присутні на «Ранковій каві» зможуть навіть між собою домовлятися про вигідну співпрацю.

Усе – робота і робота. Має ж бути якась «віддушина», треба день брати позитивну енергію, аби продовжувати свою справу. Таке зібрання – чудова ідея! – вважає власниця студії «Азалія» і громадська активістка Надія Прийдун.

Тренінг1
Тренінг1

Згодом свою презентацію на тему: «Я бренд» запропонувала присутнім бізнес-тренер Лариса Овчарук.

Власне, кожну таку зустріч успішні жінки намагаються використати із користю для себе. Цього разу вони уважно слухали інформацію про те, як можна просувати і себе, і свій товар чи послугу у соціальних мережах.

Повірте, усім страшно писати щось про себе, але – щоб досягнути бажаного, відкриватися треба, каже тренерка. – Неприємні відгуки теж будуть, проте концентрувати на них увагу не варто…

Лариса Овчарук також попередила про те, що страху публічності фактично позбутися неможливо. Просто хвилювання перед виступом не зникне ніколи. Якщо ти це знаєш, то і турбуєшся про це набагато менше.

Раджу тим, хто має акаунт у «Фейсбуці», написати там історію свого успіху, додає вона. – Робити це треба чесно! Найбільший ефект у таких випадках мають відеозвернення. Тоді ще більше людей дізнаються про вас і те, що ви можете їм запропонувати…

Тренінг2
Тренінг2

Ми повинні їсти те, що нас будує, а не руйнує, переконувала присутніх фудблогер Оксана Матвєєва. Виявилося, що жінку підштовхнули до заснування своєї справи… проблеми з вагою. Тому тернополянка знайшла спосіб їсти солоденьке, але – корисне і не гладшати.

Під час зустрічі помічниця Оксани Матвєєвої приготувала цукерки із різних горішків із додаванням меду. Вийшло смачно, але без загрози для талії.

Готують цукерки без цукру
Готують цукерки без цукру

До слова, на кожну учасницю «Ранкової кави» чекав подарунок – один із номерів журналу «Колесо життя». Це видання для свіжих, яскравих і креативних людей, тож воно якнайкраще відповідало за духом приємному жіночому товариству.

Журнал
Журнал

До речі, усі, хто зацікавився цим проектом, можуть пошукати у «Фейсбуці» офіційну сторінку ГО «Ділові Українські Жінки» у Тернопільській області і вподобати її. Тоді ви будете отримувати повідомлення про наступні зустрічі і зможете взяти у них участь.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео