Тернополянам пропонують добрячу порцію адреналіну отримати в Кременці

санна траса

Поєднати два в одному пропонують кременчанам та гостям міста. У кожні вихідні є можливість здійснити спуск на спортивних санях єдиною в Україні санною трасою, отримати  позитивні емоції та допомогти юним спортсменам досягти мети.

Усім бажаючим отримати свою порцію адреналіну дають все необхідне для цього.

«Ви отримаєте повний інструктаж зі спуску вiд тренера, спортивні cани та систему захисту (шолом, рукавицi). Вже багато місцевих мешканців та гостей нашого міста спробували прокататись на спортивних санах і залишали нашу базу з позитивними емоцiями» – повідомляє тренер Андрій Малищик.

За спуск гості сплачують благодійні внески, які в майбутньому допоможуть втілитися мрії юної перспективної спортсменки Наталії Хитренко. 14-річна саночниця, котра є неодноразовою чемпіонкою Всеукраїнських змагань серед юніорів, переможницею усіх юнацьких груп Кубка Бони, мріє взяти участь в Юнацьких Олімпійських іграх, що відбудуться 2020 року у Швейцарії. Проте для цього необхідно здійснити певні умови.

«Наталя мрiє потрапити на Юнацькi Олiмпiйськi Iгри 2020 року у м. Лозанна (Швейцарiя). А однією з умов участі в Іграх є необхідність провести тренувальні спуски на олiмпiйському треку у м. Сент-Морiц з 7 по 12 сiчня 2019 року. Витрати на цю поїздку досить значнi (27 – 30 тис. грн.). Федерацiя санного спорту та iншi спортивнi установи поки обiцяють покрити витрати частково, а централiзована пiдготовка (надання коштiв) до iгор розпочнеться лише з 1 червня 2019. Тому благодiйнi спуски наша додаткова можливiсть потрапити на тренувальний тиждень у Сент-Морiц. Прокатавшись на санках, ви не лише отримаєте позитивнi емоцiї, а й допоможете юним талантам досягти спортивної мети!»  Для тих, хто хоче побути спортсменом-саночником, отримати заряд адреналіну та допомогти майбутнім олімпійцям, тренер залишає контакти та запрошує на Кременецьку санну трасу щосуботи та щонедiлi з 11:00 до 18:00 (а також 15.10 у цей же час) Звертатися за телефоном – 067 60 39 859 , 093 512 50 12.

Фото Андрія Малищика

Вибір читачів за тиждень

Відео