Орест Сарматський

Конституційний суд у листопаді візьметься за мораторій на землю (Агро-новини)

depositphotos_77457894-stock-photo-landscape-land-field

Конституційний суд України почне розгляд питання про мораторій на землю у листопаді 2018 року.

Про це повідомив народний депутат Олексій Мушак на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «АгроПортал».

– Палата з трьох суддів очікувано відмовилася відкривати конституційне провадження по земельному мораторію. І переклала відповідальність на Велику палату, до якої входять усі 18 суддів КСУ. Розгляд швидше за все буде протягом листопада, – написав він.

В Україні тренд на маленькі трактори

3002 (Copy)
3002 (Copy)

В Україні ринок сегменту тракторів 300 к. с. є стабільним, натомість ринок тракторів 110-135 к. с. зростає і розвивається.

Таку думку в коментарі AgroPortal.ua висловив директор ТОВ «Джон Дір Україна» Пітер Заксе у ході відкриття дилерського центру компанії «Агросем» на околиці міста Тисмениця на Івано-Франківщині.

– У 2018 році ми продали 400 одиниць колісних тракторів серії 6B – John Deere 6110 B та John Deere 6135 B. Це багатофункціональні трактори, які можна оснастити будь-яким навісним обладнанням, в залежності від запитів користувачів: від легких робіт, наприклад, обприскування, до важких, таких як робота з плугом, – констатував він.

При цьому Пітер Заксе додав, що, незважаючи на те, що моделі маленьких тракторів John Deere випускаються у Китаї, на заводі компанії налагоджено систему якості, яка нічим не поступається якістю на інших заводах світу.

– Якість John Deere 6110 B та John Deere 6135 B підтримується на традиційно високому рівні компанії. Окрім того, український сільгосптоваровиробник отримує 2 роки гарантії на відповідні моделі, – додає директор ТОВ «Джон Дір Україна».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео