На Тернопільщині у ДТП за півтори доби загинуло троє людей

3

За трохи більше ніж добу на Тернопільщині трапилося три ДТП у яких загинули люди. Найпоширенішою причиною даних аварій є погіршення погодних умов та порушення правил руху як водіями, так і пішоходами.

Одна із автопригод трапилася 28 грудня у м. Кременець, коли на пішохідному переході автомобіль 33-річного жителя Чернігова наїхав на 53-річну жінку, яка від отриманих травм померла на місці, повідомляє Національна поліція у Тернопільській області.

Близько опівночі 29 грудня під колеса автомобіля на вул. Злуки у Тернополі, потрапив 27-річний чоловік, який переходив дорогу на неврегульованому освітленому пішохідному переході. Від отриманих під час зіткнення травм, чоловік помер у лікарні.

Ще одна аварія трапилася вночі 29 грудня у с. Смиківці Тернопільського району. Водій автомобіля Volkswagen Jetta, в’їхав у вантажівку, внаслідок чого 38-річний водій іномарки загинув на місці.

28 грудня на вул. 15 квітня у Тернополі, під колеса автомобіля потрапили дві дівчини, з численними травмами їх доправили до лікарні.

Наразі, правоохоронці з’ясовують обставини усіх автопригод та закликають водіїв та пішоходів бути максимально уважними на дорозі, аби не постраждати.

2
2

1
1

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео