Олександр Шелепало везе у Тернопіль два новодруки

52641265_3048062811886025_8879541788637921280_n

Книгарня «Є» та видавництво «Мандрівець» запрошують на презентацію книг Олександра Шелепала «Шакал: детектив» та «На кордоні ходять чорні пси», яка відбудеться вже завтра, 5 березня, за участю автора. Початок – о 18:30.

«Шакал: детектив»

Детектив розповідає про двобій групи вкраїнських патріотів, знайомих читачеві з повісті «На кордоні ходять чорні пси», з агентами Москви. Вороги прагнуть вчинити резонансну диверсію на території України і показати її світові як державу-терориста.

Прихильників езотерики зацікавлять інтуїтивні дії Сема, головного героя твору. Увагу читачів привернуть не лише його неоднозначні стосунки з українською розвідницею Валею та коханою дівчиною Олею, а й незвичайна доля їхніх дітей.

Дія твору відбувається на теренах Східного та Західного Поділля. «На кордоні ходять чорні пси»

Із метою дискредитації нашої держави воєнізоване угруповання викрадає молодого прес-аташе посольства Великої Британії в Україні Марча. Викрадення сталося під час його поїздки на призначену ним, для з’ясування можливих родинних стосунків, зустріч із Семом, який нещодавно повернувся з фронту. Обставини склалися так, що саме Семові випало очолити боротьбу з агентурою Москви.

Дія твору відбувається на території Східного й Західного Поділля. Олександр Шелепало – автор збірок гумору «Роздуми між перекурами» (1989), «Гога і Магога» (1991) та детективних повістей «Найкращий вихід – смерть» (2003), «На кордоні ходять чорні пси» (2017). Як публіцист друкувався, зокрема, в газетах «День», «Україна молода», «Подільські вісті».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео