Особливий гість діставався до Кременця з Австралії 40 годин (фоторепортаж, відео)

австралія

Цікавий непересічний захід відбувся днями у Кременці у мотиваційному центрі «Можливо Все», там провели «День Австралії». Головний гість – Томас Вудхаус, аби дістатися від Брізбану (Австралія) до Кременця, подолав шлях тривалістю 40 годин, 20 з яких в літаках.

- Томас Вудхаус зробив велику презентацію Австралії. Гості «Дня Австралії» в Кременці почули про те, як живуть мешканці тропічної країни, про економічні досягнення, про те, що стало ключовим для неймовірних темпів розвитку порівняно молодої країни, – розповів керівник МЦ «Можливо Все» Олексій Радчук.

Презентацію Австралії завершила дегустація улюблених ласощів австралійців. Кожен учасник «Дня Австралії» в Кременці отримав австралійські подаруночки від Томаса Вудхауса. Наприкінці вечора учасники мали можливість поспілкуватися з гостем особисто, за чашкою австралійського чаю.

австралія3
австралія3

австралія2
австралія2

австралія1
австралія1

австралія5
австралія5

австралія4
австралія4

Мотиваційний центр «Можливо Все» висловлює велику подяку Томасу Вудхаусу за приголомшливий вечір і за роботу, яка прокладає мости між двома країнами – Австралією і Україною. Величезну подяку команді мотиваційного центру: Радчук Валентині, Гаврилюк Наталії, Охотській Єлизаветі за підготовку до свята, приголомшливий декор, який створив необхідну атмосферу. Окремо дякуємо за професійний переклад з англійської мови на українську, Гаврилюк Наталії – керівнику проекту «АНГЛІЙСЬКА ЛЕГКО».

Фото Олексія Радчука

Вибір читачів за тиждень

Відео