Тернопільська «Нива» перемогла футбольну команду «Тернопіль-ДЮСШ» (фото)

dscn0897

Сьогодні, 30 березня, у Тернополі на футбольному стадіоні «Топільче» спаринг провели учасники вищої обласної ліги – ФК «Тернопіль-ДЮСШ» та теребовлянська «Нива».Команда з Теребовлі святкувала перемогу – 2:0.

Обидва голи в матчі були забиті в першому таймі. На 23-й хвилині невдало зіграв лівий оборонець муніципалів, по голові якого  чіркнув м’яч і дістався до нападника теребовлянської команди Володимира Садохи. Той зряче відпасував під удар Богдану Слоневському, який влучно пробив у нижній кут воріт (0:1). А на 40-й хвилині активного правого півзахисника «Ниви» Назара Грицака партнери вивели на оперативний простір, той змістився трішки у центр і один в один переграв тернопільського голкіпера Арсена Конобу (0:2). Молоді тернополяни в першому таймі мали один по-справжньому гольовий момент, коли після передачі з правого краю м’яча отримав Олександр Павлусь. Він розхитав опонента і пробивав з лінії штрафного майданчика, однак м’яч йому погано ліг на ногу (в тому числі посприяв поганої якості газон) і слушний момент було втрачено.

dscn0907
dscn0907

У другому таймі гра практично вирівнялася, команди менше створили загроз біля воріт одна одної, однак і за такої гри шанси, щоб відзначитися в них були. Так, просто зобов’язаний був забивати після прострілу з правого краю Тарас Гром’як, однак він пробив з близької відстані прямо в руки кіперу Конобі. Що ж до господарів поля, то свій шанс не використав Аджей Бернард, якому партнери виклали м’яча під удар, однак він вирішив пропустити партнеру і слушну нагоду відквитати одного м’яча було змарновано. Ще в одному епізоді Володимир Мостовий зряче пробивав під поперечину, однак у неймовірному стрибку голкіпер «Ниви» Віктор Ольховий зумів витягнути м’яча, перевівши його на кутовий, пишуть на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото  Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео