Тернополян запрошують на відкриття українсько-німецької програми NVAIR

NVAIR-2019-afisha-A3-4JULY

Мистецька резиденція ім.Назарія Войтовича, котра була заснована ГО «Конгрес Активістів Культури» та ГО «Родина Героїв «Небесної Сотні» у 2017 на честь наймолодшого Героя, починає працювати з міжнародними організаціями та створювати обмінні програми для молодих митців завдяки підтримці Українського Культурно Фонду. 4 липня команда проекту запрошує на зустріч з першими учасниками Міжнародної програми - митцями з України та Німеччини, яких було обрано за відкритим конкурсом та котрі з 1 по 30 липня, стануть резидентами програми у с.Травневе. Молоді митці, що працюють з сучасним мистецтвом презентують свою творчість, поділяться досвідом роботи з перформенсом, інсталяцією, сучасним живописом, графікою, фотографією та експериментами з цими медіумами. Серед переможців Роксолана Угринюк (Львів), Богдан Свиридов (Черкаси), Катерина Кобилянська (Київ), Ангела Гейсенхофер (Мюнхен). У кожного своя надзвичайно захоплива мистецька практика, але кожен з них працює над пізнанням людини та її ролі у соціумі у взаємозв’язках. Куратор програми – Людмила Ничай За програмою слідкуйте за посиланням:

Про проект Міжнародна програма мистецьких програм резиденцій для молодих митців – проект, що заснований на базі Мистецької резиденції ім.Назарія Войтовича (NVAIR), покликаний розвивати мережу міжнародного партнерства інституцій для розвитку можливостей для українських молодих митців отримувати досвід роботи у міжнародних проектах та формування позитивного іміджу українського мистецтва та України вцілому за кордоном. Мистецька резиденція ім.Назарія Войтовича, котра була заснована ГО «Конгрес Активістів Культури» та ГО «Родина Героїв «Небесної Сотні» у 2017 на честь наймолодшого Героя, починає працювати з міжнародними організаціями та створювати обмінні програми для молодих митців завдяки підтримці Українського Культурно Фонду. 4 липня команда проекту запрошує на зустріч з першими учасниками Міжнародної програми - митцями з України та Німеччини, яких було обрано за відкритим конкурсом та котрі з 1 по 30 липня, стануть резидентами програми у с.Травневе. Молоді митці, що працюють з сучасним мистецтвом презентують свою творчість, поділяться досвідом роботи з перформенсом, інсталяцією, сучасним живописом, графікою, фотографією та експериментами з цими медіумами. Серед переможців Роксолана Угринюк (Львів), Богдан Свиридов (Черкаси), Катерина Кобилянська (Київ), Ангела Гейсенхофер (Мюнхен). У кожного своя надзвичайно захоплива мистецька практика, але кожен з них працює над пізнанням людини та її ролі у соціумі у взаємозв’язках. Куратор програми – Людмила Ничай

Про проект Міжнародна програма мистецьких програм резиденцій для молодих митців – проект, що заснований на базі Мистецької резиденції ім.Назарія Войтовича (NVAIR), покликаний розвивати мережу міжнародного партнерства інституцій для розвитку можливостей для українських молодих митців отримувати досвід роботи у міжнародних проектах та формування позитивного іміджу українського мистецтва та України вцілому за кордоном.

Вибір читачів за тиждень

Відео