Тернопільські команди з перемог розпочали новий сезон серед аматорів

orig_314404

Дві команди з Тернопільщини, які заявилися на чемпіонат України серед аматорів – великогаївський «Агрон-ОТГ» та теребовлянська «Нива» синхронно здобули стартові перемоги в першому турі.

У суботу, 3 серпня, «Агрон» у драматичному поєдинку переміг на виїзді «Вотранс» з Луцька – 3:2. Голи у великогаївській команді забили – Назар Процик, Тарас Червонецький та Арсен Кривобедрий.

«Агрон-ОТГ» виступав у такому складі (старт): Рогаль, Лівіцький, Пастернак-к, Ковалик, Коник, Кривобедрий, Білик, Вонс, Червонецький, Луцик, Процик.

А 4 серпня, теребовлянська «Нива» на домашньому стадіоні «Колос» за присутності 700 глядачів перемогла «Покуття» з Коломиї (Івано-Франківська область) – 3:1. Що цікаво, нашим землякам довелося відіграватися після пропущеного голу на 10-й хвилині від гравця «Покуття» Миколи Свірідова. Однак дубль Ігоря Олексієнка та автогол Дениса Ханція принесли перемогу «Ниві».

Теребовлянська «Нива» виступала в такому складі: Плетеницький-к, В. Кузів, Чучман, Шаповал, В. Сороцький, Р. Кузів (Субота, 90+2), Олексієнко (Макогон, 83), Слоневський (Кренько, 68), Г. Баранець (Бегашов, 86), Гром’як, Рябець (Б. Баранець, 46).

P.S. Заводська «Агронива» в останній момент відмовилася від участі в чемпіонаті України серед аматорів, додає Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео