У Підгайцях представники Держпродспоживслужби провели семінар з питань захисту прав споживачів

IMG_3965

Начальник відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг Управління захисту споживачів Софія Кошулінська та завідувач Сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю Дмитро Рабченюк провели в Підгайцях семінар з питань захисту прав споживачів. Участь у заході взяли заступник міського голови Підгайців Василь Пеляк, голови сільських рад, підприємці.

 Фахівці Держпродспоживслужби розповіли присутнім про діяльність консультаційних пунктів з питань захисту споживачів, які діють при районному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області, а також про основні аспекти з питань дотримання законодавства у сфері захисту споживачів.

 На нараді спеціалісти управління захисту споживачів зосередили увагу на основних моментах, що стосуються захисту прав споживачів, обговорили найчастіші проблеми, з якими стикаються спеціалісти управління при розгляді звернень споживачів, привели приклади успішного їх вирішення.

  Надали консультаційно-методичні роз’яснення щодо дотримання вимог провадження торговельної діяльності та роздали інформаційні брошури, пише Головне Управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео