У Тернополі педагоги та студенти закликають усіх долучитись до доброї справи

71957493_2633769746682841_5629305002259382272_n

Днями педагоги та студенти Тернопільського національного технічного університету відвідали Новоселівську школу-інтернат, куди відвезли все, що небайдужі люди пожертвували для дітей. До благодійності вони хочуть долучитись ще раз тому у понеділок, 7 жовтня, організовують благодійний ярмарок.

Студенти відвідали школу-інтернат щоб передати дітям усі необхідні речі, які пожертвували люди. Студенти-психологи також влаштували для дітей розваги. Вони грали з ними в ігри та дарували їм свої обійми.

- Ви не уявляєте, як це, коли маленька дитина одягає кросівки на два розміри більші, бо це хороше взуття, і в ньому не холодно. Інших в нього не буде, бо вдома хвора на рак мама. Доросла дівчинка притискає до грудей малесенький светрик з блискітками і годі переконати її, що він їй замалий. Поруч на все це дивиться малятко, воно так і не спромоглось підійти ближче. А 12-річний хлопчина назбирав цілу сумку, бо це для мами і брата, - пише Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

До слова, студенти в університеті влаштовують благодійний ярмарок, аби на вилучені кошти придбати для дітей подарунки на День святого Миколая.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео