Тернопільські легкоатлети привезли з Кропивницького два срібла і дві бронзи

legka-petryshyn-10-2019-1-1

Знову чотири медалі вибороли легкоатлети Тернопільської області на Командному чемпіонаті України серед юнаків 2004-2005 р.н., який відбувся у Кропивницькому.

Дві срібні нагороди здобули Степан Петришин (на фото зліва) у метанні спису з особистим досягненням 52.72 м (ОДЮСШ, тренери Шмуляєва Галина, Дахновський Леонід) та Максим Пупко в потрійному стрибку з результатом 13.62 м (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренери Гавронська Наталя, Васірук Михайло).

Бронзовими призерами стали Міхєєва Дар’я в стрибках в висоту з результатом 160 см (ДЮСШ Тернопільського району, тренер Кармелюк Євген) та Антонюк Андріана-Марія (на фото справа) в бігу на 3000 м з результатом 10.26, 7 сек (Зборівська ДЮСШ, тренер Небельський Володимир).

Треба відзначити і Навроцького Олексія (ОДЮСШ, тренери Шмуляєва Галина, Дахновський Леонід), який штовхнувши ядро на 13.11 м, зайняв восьме місце та, метнувши спис на позначку 41.26 м, з особистим досягненням став десятим. Також десятим у стрибках у висоту став Паньків Віктор з результатом 170 см (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренер Клименко Олена), додає Тернопільська ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео