Дарія Шевченко

Мешканці Тернополя скаржаться на захмарні ціни солодощів у магазинах АТБ (фотофакт)

79248954_2704641522954731_1832233327646474240_n

Одна з мешканок Тернополя написала у соціальній мережі «Фейсбук» пост, у якому висловила своє обурення стосовно придбаних солодощів, які обійшлись їй надто дорого. З її слів,  4 вафлі «Джек» коштували 118 гривень. Жінка обурилась, адже це занадто велика ціна. Вона звернулась до адміністратора і продавця, які їй нічим не допомогли.

- Я покликала дівчину, яка розкладала товар. Вона глянула і побігла за адміністратором. Сказала, що невдовзі він прийде.

Я чекала 15 хв так і, не дочекавшись, звернулась до іншої, яка теж розкладала товар. Вона сказала, що на касі переб'ють. Я пішла на касу.

Касир хотіла вибити вафлі, але я її зупинила, пояснивши ситуацію. Вона вибачилась і сказала, що це тільки ця позиція чомусь так запрограмована і її ніяк не можуть полагодити. І що зараз принесуть коди і вона поправить. Покликала охоронця. Він приніс коди, але коду на вафлі Джек там не було. Отже, касир мені збрехала. Знову покликали адміністратора, але він так і не з'явився, - розповідає пані Наталя.

Покупець впевнена, що це свідомо продумана схема, на меті якої ошукати своїх клієнтів. Натомість в коментарях знайшлись мешканці, які кажуть, що спеціально на цьому ніхто не наживається.

- В захист супермаркету скажу, що навряд хтось спеціально на цьому наживається. Колись також розцінювала товар і були випадки, коли щось йшло не так і без допомоги вищих сил (програмістів) не розібратись. Косяк їхній в тому, що даний товар потрібно усунути з торгового залу до розв'язання проблеми, - пише пані Ірина.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео