Орест Сарматський

У Тернополі в новому офісі – нова керівниця, 3 радники, 1 експерт та одна фахівчиня

20200206_091306 (Copy)

На Тернопільщині офіційно запрацював регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою». 

У команді Тернопільського регіонального офісу працюватимуть експерти з різних напрямків, зокрема: Наталія Онищук, керівниця регіонального офісу, Михайло Лисиканич, радник із питань децентралізації та місцевого самоврядування, Сергій Триюда, радник із питань муніципальниих фінансів та управління, Олександра Баліцька, молодша фахівчиня з адміністративних питань. Також можна розраховувати на допомогу від позаштатних консультантів Сергія Волохатого, експерта із висвітлення та комунікації, Тараса Рашкавеча, радника із питань регіонального розвитку. 

Нагадаємо, що за останні кілька років за підтримки «U-LEAD з Європою» на Тернопільщині організовано понад 970 заходів (тренінги, семінари, круглі столи), у рамках яких пройшли навчання понад 9,7 тисяч посадовців ОТГ, органів місцевого самоврядування та державної влади. Здійснювався супровід  чотирьох об’єднаних територіальних громад при написанні Стратегій розвитку та надавалась допомога при підготовці інфраструктурних проектів. Також за сприяння U-LEAD громадами Тернопільщини підписано 12 договорів міжмуніципального співробітництва. 

Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео