Дарія Шевченко

Ініціатива народного депутата з Тернопільщини поширилась за межі його округу (відео)

Вже понад тиждень, як у Тернополі налагоджено пошиття захисних комбінезонів для лікарів, які борються з коронавірусом. Таку ініціативу проявив народний депутат України Іван Чайківський, помічники якого знайшли потрібний матеріал, а також організували саме пошиття. Ці комбінезони вже випробували працівники декількох районних лікарень і залишились ними  задоволеними. 

Незважаючи на те, що депутат представляє інший виборчий округ, він відреагував на проблеми, пов’язані з поширенням COVID-19 у Монастириськах. Попри запевнення влади, що там одна з найкраще оснащених лікарень, виявилось, що тутешні медики чи не найбільше потребують допомоги. 

Саме тому помічники Івана Чайківського відвезли туди 100 захисних комбінезонів і 1000 одноразових чотирьохшарових масок. Місцева активістка Світлана Безділь від імені усіх жителів висловила вдячність народному обранцю за допомогу.

Ми живемо в центрі спалаху коронавірусу. Зараз отримали допомогу   лікарі забезпечені захисними масками та костюмами. Хочемо всім, хто долучається до такої благої справи побажати здоров’я і ніколи не хворіти, сказала Світлана Безділь.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео