Жителів Тернопілля запрошують взяти участь у спортивному відеоконкурсі

unnamed

Відкритий обласний відеоконкурс «Спортивне літо» з 10 червня до 31 серпня триватиме на Тернопіллі. Головною його метою є залучення всіх верств населення до ведення здорового способу життя та зміцнення здоров’я. Усі надіслані відеоролики мають відображати активний спосіб життя у літній період людей різного віку – від наймолодшого, середнього (школярі, студенти) до людей старшого та похилого віку, як на свіжому повітрі, так і у спортзалах.

Організовують захід управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», йдеться на www.oblsport.te.ua.

Відеоролики потрібно надсилати за електронною адресою: tr_sport@ukr.net та через месенджер на фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Усі роботи мають бути авторськими, і допускається до конкурсу один відеоролик одного автора. Організатори зберігають за собою права на репродукцію всіх поданих відео, без обмеження терміну використання.

Відеоролики, які надсилаються на конкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

– цифрове відео у форматі MP4 (тривалість якого не перевищує 60 секунд);

– колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва робіт повинна мати такий вигляд: Ім’я, Прізвище, вулиця, населений пункт, район (автора). (Наприклад: Руслан Бойко, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Бережанський район).

Роботи будуть опубліковані у фейсбуці на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Переможці та призери визначаються за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у фейсбуці.

Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) відеоролику. Також ще одну трійку призерів, за умовами проведення відеоконкурсу, визначає журі.

Результати конкурсу організатори розмістять 15 вересня 2020 року в фейсбуці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та сайті Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, а також на фейсбу-сторінці Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможці та призери Відкритого обласного відеоконкурсу «Спортивне літо», будуть відзначені сувенірною та нагородною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео