Жителів Тернопілля запрошують у тур Бучаччиною

Buchach_01

У суботу, 1 серпня, відбудеться одноденний тур околицями Бучача. Початок краєзнавчої мандрівки о 9:00. 

Організовує поїздку «БучачТур».

Маршрут, яким відбудеться наша мандрівка, є одним із найцікавіших в околицях Бучача, адже пролягає по давніх торгівельних шляхах зі Сходу на Захід, які були основними у XV-XVIII століттях. Під час екскурсії ми насамперед відвідаємо село Язловець, яке славне своїми архітектурними пам'ятками. Ми відвідаємо давній Язловецький цвинтар, гробниці Баронів Блажевських, костел Внебовзяття Пресвятої Діви Марії, церкву святого Миколая, жіночий монастир Згромадження Сестер Непорочного Зачаття, оглянемо залишки замку XIV ст. князів Язлівецьких та палацу Понятовських XVIII ст.

Опісля у нас буде можливість відвідати свого роду мертве село – Пожежу, і почуємо його коротку історію. Наприкінці мандрівки ми зупинимося біля Червоногородського водоспаду, зможемо оглянути напівзруйновані вежі оборонних споруд XVII ст., а також Джуринський каньйон та печеру-келію монаха відлюдника.

Ви отримаєте незабутні приємні враження та задоволення від чудових краєвидів, цікавих історій та оригінальних фото.

Початок мандрівки о 9 год. Екскурсія займе увесь день. Ввечері – повернення до Бучача. Кількість місць обмежена.

Вартість (грн/особа) – 300 грн. У вартість входить: трансфер, супровід екскурсовода/гіда, організаційні послуги. У вартість не входить: особисті витрати, обід.

Зголоситись можна за номером телефону: +380680905063. Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео