Дарія Шевченко

Володимир Чугаєвський: «Замало хотіти змін, треба докладати зусиль і змінювати»

0C9EC9A6-CC07-4060-95F1-28702D0A1160

Уродженець Борщева Вололимир Чугаєвський балотується на посаду депутата обласної ради від партії «За майбутнє», аби змінити край в кращу сторону. Чоловіка та його сім‘ю на Борщівщині знають, як волонтерів. Разом з дружиною та двома дітьми вони ніколи не залишаються осторонь чужих проблем.

Така діяльність розпочалась ще у часи Майдану та перші роки війни на Донбасі. Військові періодично отримували допомогу від сім‘ї Чугаєвських.

- Моє життя, як і в більшості українців, змінили Майдан, анексія Криму та війна на Донбасі, — розповідає Володимир. — Донині намагаємося допомагати військовим, організовуємо  акцію «Подаруй солдату прапор». Для наших захисників шиємо стяги, діти пишуть листи, передаємо на фронт. На Донбасі від початку війни воювало кілька сотень мешканців Борщівщини.

У 2014 році Володимир Антонович зайняв посаду заступника Борщівського міського голови з питань житлово-комунальної галузі, а нині — секретар міськради. Він чудово знає усі проблеми та потреби громади. Саме тому, зазначає, потрібно знати і розуміти на що раціонально витрачати бюджет.

- Борщівська ОТГ створена наприкінці 2016-го, до неї належать Борщів і вісім сіл, проживає близько 20 тисяч мешканців. Після місцевих виборів до нас доєднаються ще 18 населених пунктів, зокрема, й з Озерянської ОТГ.  Уже невдовзі нам необхідно буде по-господарськи формувати бюджет, думати, як раціонально використати кошти на нагальні потреби громади, - сказав чоловік.

На жаль, на території Борщівської ОТГ зараз не працює жодне переробне підприємство. Відповідно, жителі купують продукцію у чужих виробників, поповнюючи казну їм, а не собі. Тому Володимир Чугаєвський запевняє, що одне із пріоритетних завдань його як депутата - відновити роботу переробних підприємств.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео