Дарія Шевченко

Завдяки наполегливості кандидатка у депутати Оксана Рудник домоглась перетворення школи у ліцей

CEF61A76-9EE5-4862-AA7E-1D63B5934899

У команді «За майбутнє» - поповнення. До когорти справжніх господарників долучилась Оксана Рудник. Вона - уродженка Харкова, у дитинстві та юному віці проживала на Закарпатті, а навчалась у Львові. Та все ж доля завела її у Збараж, де за направленням пані Оксана почала працювати технологом на одному з підприємств у 1994 році. Від тоді і до сьогодні жінка проживає на Тернопільщині.

Вже понад 25 років вона вчителює у Збаразькій санаторійній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів. Кілька років Оксана Василівна очолювала цей заклад. У 2017 році жінка зініціювала перетворення школи-інтернату в спортивний ліцей.

- Я дуже рада, що мою ініціативу підтримали в Тернопільській обласній раді, і що нині триває реорганізація школи, — зазначає жінка. — В області не було такого закладу, і я вважаю, що нам потрібно підтримувати обдарованих дітей і пропагувати здоровий спосіб життя. Я завжди прагнула бачити наш заклад у розвитку. Знаєте, як кажуть: «Ми не хочемо бути кращими за інших, просто сьогодні ми хочемо бути кращими за нас вчорашніх”» - поділилась Оксана Рудник.

Кандидатка у депутати каже, що обожнює справу, якою займається. Тому і впевнена, що результати її роботи - позитивні та йдуть на благо оточуючих. Таких однодумців, які цінують та люблять свою працю пані Оксана знайшла у партії «За майбутнє».

- Все, що ми маємо зараз —  свободу слова, думки, дії, творчість, незалежність — це заслуга мільйонів наших самовідданих, свідомих земляків — справжніх патріотів. Настала наша черга робити для майбутніх поколінь те, що попередні робили для нас,— переконана Оксана Василівна.

Разом з чоловіком пані Оксана виховує двох синів. Дітей вчать насамперед бути людяними та чесними.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео