Команда Івана Чайківського «За майбутнє» висунула на посаду голови Густинської громади Миколу Москалюка

3

18 вересня Тернопільська обласна організація політичної сили «За майбутнє» провела загальні збори, під час яких затвердили списки кандидатів на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.

Загалом на Тернопільщині від політичної партії «За майбутнє» у місцеві ради усіх рівнів та на посади міських голів та голів територіальних громад затверджено понад тисячу кандидатів. 17 із них – кандидати на посади голів ОТГ. Микола Москалюк  – кандидат на посаду селищного голови Гусятина.

Микола Москалюк народився в селі Сидорів на Гусятинщині. У 1997 році став заступником головного бухгалтера агрофірми «Україна». Відтоді до березня 2018 року ніс службу в органах податкової міліції Тернопільської, Запорізької та Донецької (на окремих територіях зон проведення АТО) областей. З 2018 року Микола Москалюк працює заступником фінансового управління Гусятинської райдержадміністрації.

Без довіри, каже Микола Москалюк, неможлива ефективна робота будь-якого організму. Тому своїм завданням вважає формувати її, зробити роботу влади максимально відкритою. Головне над чим працюватиме – збільшення надходжень до бюджету, надавши місцевим підприємцям переважне право виконувати роботи та надавати послуги для громади; закладати бюджет розвитку з власних коштів громади та залучати кошти у вигляді дотацій, субвенцій, грантів, фондів; проводити чесний пропорційний розподіл доходів бюджету розвитку між населеними пунктами громади відносно їх отримання.

Микола Москалюк знає конкретні кроки для розв’язання проблемних питань у кожній галузі: інфраструктурі та благоустрої, соціальному захисті, охороні здоров’я тощо. Чоловік вболіває за сьогодення та майбутнє свого краю і вважає своїм обов’язком – не бути пасивним у час змін.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео