Орест Сарматський

На Тернопільщині рапортують, що вже готові до опалювального сезону

колегія (Copy)

Про готовність житлово-комунального господарства та соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року йшлося на засіданні колегії обласної державної адміністрації 30 вересня.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

– Рівень підготовки об’єктів теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року – 90 %, – зазначила заступниця директора департаменту  архітектури, містобудування,  житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк.  

За її словами, фактично підготовлено 1 186  котелень усіх форм власності, 3229 житлові будинки, 1 125  об’єктів соціально-культурного призначення. Здійснено ремонт/заміну 26,5 км водопровідних, понад 7 км каналізаційних  та 1,15 км теплових  мереж. Замінено 35  котлів на відомчих котельнях області.

Крім того, для забезпечення утримання в належному технічному стані міських доріг і вулиць підприємствами житлово-комунальної галузі підготовлено 177 одиниць   спеціалізованої техніки, заготовлено майже 24 тис. тонн посипкового матеріалу.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео