Віра Олександрович

Віктор Овчарук повернувся у рідну медичну стихію (відео)

Основне

Керівника Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина» обрали сьогодні, 27 жовтня. Тож тепер обласна рада як власник цієї установи у місячний термін має укласти контракт із переможцем кадрового конкурсу.

Усе було б дуже просто і ясно, якби не один нюанс: кандидувався на вакантну посаду генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради… нинішній голова найвищого представницького органу Тернопільщини Віктор Овчарук.

Комісія
Комісія

Нагадаємо, очільник краю – дійсно лікар-гінеколог за фахом. У нього – чималий досвід роботи за спеціальністю. Окрім того, навіть обіймаючи нинішню посаду, постійно чергував у пологовому відділенні Тернопільської лікарні №2, щоб не втратити кваліфікацію. Вочевидь, на наступному засіданні сесії облради, яке запланували на листопад, він складе повноваження, аби швиденько оформитися на «запасному аеродромі». Тепер стає абсолютно зрозуміло, чому лікаря-гінеколога і депутатку облради від ВО «Батьківщина» Надію Заріцьку, яка кілька місяців виконувала обов’язки керівника перинатального центру, вперто тримали у статусі «в. о.» і не хотіли призначати на посаду.

[embed]https://youtu.be/ZZr72IdkKaA[/embed]

Зауважимо, конкурс відбувався онлайн. Для участі у ньому надійшли документи лише від одного претендента. Ним і був Віктор Овчарук. На засіданні конкурсної комісії прийняли рішення про допуск його до участі у конкурсі. Тож члени комісії заслухали конкурсну пропозицію претендента. Він представив основні цілі плану реформування підприємства; заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків; пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства та підвищення ефективності його діяльності, а також - пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності центру.

Після проведення процедури голосування члени конкурсної комісії визнали Віктора Овчарука переможцем конкурсу. Перинатальний центр «Мати і дитина» його вже очікує. Причому овації наприкінці голосування свідчать про радість від ухвалення такого рішення.

Фото і відео - з сайту обласної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео