Чортківський реабілітаційний центр від святого Миколая отримав 50 тис. грн та багато солодощів

DSC_0122

У переддень свята Миколая дітвору із Чортківського реабілітаційного центру «Дорога в життя» буквально засипали подарунками. Із солодощами та презентами від Миколая Чудотворця до діток завітали представники влади міста, волонтери ГО «Центр ініціатива» та працівники страхової компанії «PZU Україна».

Страхова компанія «PZU Україна» вже вкотре підготувала для дітей сюрприз у вигляді солодких подарунків та сертифіката на суму 50 тис. грн на придбання потрібного реабілітаційного обладнання. Зі слів директорки реабілітаційного центру Ірини Григораш, за ці гроші куплять інтерактивну дошку та сучасну бігову електричну доріжку. Нагадаємо, що це вже не перша допомога даної страхової компанії «Дорозі в життя». У серпні, завдячуючи 40 тис. грн компанії «PZU Україна», реабілітаційному центру придбали апарат «Активал» з функцією ходьби. З допомогою апарату діти із ДЦП вчаться робити перші кроки самостійно, без сторонньої допомоги.

Голова Чортківської МТГ Володимир Шматько від імені мешканців громади щиро подякував компанії «PZU Україна» за благодійність, яка вже стає доброю традицією, зазначивши що вони є зразковим прикладом відповідального іноземного бізнесу в Україні.

DSC_0097
DSC_0097

Також 300 солодких подарунків від Миколая Чудотворця, придбаних за кошти платників податків Чортківської громади, отримали вихованці «Дороги в життя», БО «Дім милосердя», центру дозвілля та реабілітації для молодих людей з інвалідністю при БСМ «Карітас» та діти учасників АТО/ООС загальною сумою 37 400 грн.

Та на цьому подарунки не закінчувались. Схоже, що вихованці реабілітаційного центру були зразково чемними протягом року. Адже на порозі – чергові гості із смаколиками та цікавими подарунками. Представники громадської організації «Центр ініціатива» разом із о. Андрієм Левковичем передали від Святого Миколая дітворі картини для малювання, набори креативної творчості, полімерну глину та багато-багато солодощів. До збору коштів для придбання подарунків до ГО «Центр ініціатива» активно долучилась Тернопільсько-Теребовлянська єпархія ПЦУ, депутати міської ради, волонтери.

DSC_0062
DSC_0062

[caption id=«attachment_321741» align=«aligncenter» width=«1024»]

DSC_0082
DSC_0082

????????????????????????????????????[/caption]

DSC_0099
DSC_0099

DSC_0126
DSC_0126

Зі інф. ЧМР

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео