Олеся Поліщук

На Тернопільщині розпочали свою роботу нові окружні прокуратури

Прокуратура_зима2

Із 15 березня розпочали свою роботу шість нових окружних прокуратур Тернопільщини.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Тернопільської області.

- Відповідно до наказу Генерального прокурора від 17.02.2021 № 40 «Про день початку роботи окружних прокуратур», таким днем визначено 15 березня 2021 року, - йдеться у повідомленні.

Оновлені окружні прокуратури знаходяться за адресами: Бережанська окружна прокуратура з місцезнаходженням у місті Бережани Тернопільської області за адресою: вул. Пирогова, 5а; Бучацька окружна прокуратура з місцезнаходженням у місті Бучач Тернопільської області за адресою: вул. Міцкевича, 10А; Кременецька окружна прокуратура з місцезнаходженням у місті Кременець Тернопільської області за адресою: вул. Словацького, 6а.

Також запрацювали: Теребовлянська окружна прокуратура з місцезнаходженням у місті Теребовля за адресою: вул. 22 січня, 14; Тернопільська окружна прокуратура з місцезнаходженням у місті Тернопіль за адресою: бульв. Тараса Шевченка, 7; Чортківська окружна прокуратура з місцезнаходженням у місті Чортків за адресою: вул. Горбачевського, 4.

Також вчора, 15 березня, керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук представив колективам керівників новостворених окружних прокуратур Тернопільської області.

- Отож, в якості очільників окружних прокуратур розпочали роботу Іван Кренцель – керівник Бережанської окружної прокуратури, Михайло Носовський – керівник Бучацької окружної прокуратури, Віталій Михальчишин – керівник Теребовлянської окружної прокуратури, Микола Марцун – керівник Чортківської окружної прокуратури, - повідомляє пресслужба.

Вони призначені за схваленням Комісії з добору керівного складу органів прокуратури Офісу Генерального прокурора.

Фото Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео