Садочок на Тернопільщині переміг у конкурсі інвестпрограм 

image-10-e1614359292381

Ще кілька тижнів тому Теребовлянський ясла-садок боровся у конкурсному відборі, щоб отримати гроші на оновлення будівлі. Адже дах закладу терміново потребує ремонту. 

– Дах протікає і потребує термінової заміни, навіть не заміни, а встановлення, бо у нас дах плоский, а потрібно зробити шатровий, – розповідає Анжеліка Копчак, завідувачка Теребовлянського ясла-садка «Ромашка».

Сьогодні вже відомо, що необхідні роботи у закладі таки проведуть. Теребовлянська міська рада виділить 40 % від необхідної суми. Решту садочок отримає, бо переміг у відборі інвестпрограм та проєктів Державного фонду регіонального розвитку на 2021 рік.

– Ми виграли цей проект на співфінансування з державою. Все ж таки, дякувати Богу, нас почули і ми почнемо ремонти, ми почнемо з даху, утеплення, вікна, а потім вже все інше. Я сподіваюся, що разом з колективом, разом з директором, разом з міською радою, як то кажуть, разом ми все це зробимо, – зазначає Алла Стечишин, заступниця голови Теребовлянської міської ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Ясла-садок здали в експлуатацію у 1974 році. Капітальний ремонт приміщень не проводився жодного разу.

Вибір читачів за тиждень

Відео