У Ланівцях склали рейтинг депутатів міської ради 

178658543_1376527516065024_6400468356913423153_n

Відтепер ланівчани зможуть об’єктивно оцінити роботу місцевих обранців. У рейтингу можна знайти інформацію про відвідуваність сесійних засідань, активність, голосування. Виборці зможуть побачити, хто з депутатів дотримується дисципліни, а хто – злісний прогульник.

Також мешканці можуть подивитися, за які саме питання голосував депутат, які питання не підтримав, а на яких був відсутній. Загальний рейтинг формується на основі кількості відвіданих пленарних засідань сесій депутатом та його участі у прийнятті рішень. Він оновлюватиметься після кожного пленарного засідання. Окрім цього, рейтинг можна сформувати за конкретними критеріями, які можуть зацікавити мешканців: активність, участь, найбільша кількість за, проти, утримався, не голосував чи був відсутній, – повідомляють у Лановецькій міській раді

З огляду на вже доступну на сайті міської ради інформацію, більшість лановецьких депутатів відповідально ставляться до своєї роботи. Проте є й такі, що відвідали лише половину сесійних засідань.

– Такий моніторинговий майданчик дозволить виборцям ознайомитися із виконанням депутатських повноважень місцевими депутатами, а також сприятиме прозорості та відкритості між владою та громадянами, – йдеться у повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео