Де тернополянам робити іконки для хайлайтс?

расстройство публичности on Twitter

 «Терен» продовжує свою рубрику про блогінг в мережі Instagram. Напередодні ми вам розповідали про тематику блогу, біо та шапку профілю та хайлайтс (збережені сторіс). Сьогодні ж, 29 квітня, ми поговоримо про те, де робити іконки для хайлайтс. 

Як уже писав «Терен», хайлайтс – це збережені сторіс в інстаграмі, якщо ще простіше, то це круглі іконки, які розташовані під вашою шапкою в профілі та над вашими постами. Для того аби, ваша сторінка виглядала стильно та органічно, а людям було цікаво відкривати ваші хайлайтс, для них потрібно підібрати обкладинки.

Найпростіше та найшвидше робити це у програмі «Canva» це сайт та застосунок на мобільний телефону, яким активно користуються дизайнери зі всього світу. У «Canva» розробляють дизайни запрошень, листівок, візиток, сторіс, постів, обкладинок для youtube, а також для хайлайтс.

Робота в даному сервісі надзвичайно проста і можна скористатись безкоштовною версією. Просто потрібно зареєструватись та розпочати робити дизайн: вибрати кольори та ілюстрацію (яку можна знайти у спеціальному розділі безкоштовно).

Потрібно пам’ятати, що обкладинки для хайлайст мають бути в одному стилі між собою та з вашою сторінкою.

Для того, щоб визначитись зі стилем, можна «пройтись» по сторінках улюблених блогерів, переглянути їхні іконки, зайти в Pinterest та подивитись варіанти там.

Order you Instagram highlight icons now
Order you Instagram highlight icons now

ЖЕНСКИЙ САРКАЗМ
ЖЕНСКИЙ САРКАЗМ

Наступного четверга «Терен» розповість про ігри для сторіс та чому вони важливі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео