На Тернопільщині атовець, захищаючи себе та матір, смертельно травмував одного із шести нападників (фото)

DSC_0127

Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони інкримінують працівники відділення №3 Теребовлі двадцятичотирирічному жителю села Глещава. Хлопець, захищаючись від нападу шістьох випивших ровесників, ножем травмував одного з них. Потерпілий, відбігши на метрів триста, помер від втрати крові.

Про це повідомляє Досьє 102.

Нещастя трапилося 2 травня близько опівночі. За словами начальника місцевого відділення поліції Андрія Купчака, компанія з шести осіб приїхала в сусіднє село на дискотеку з Іванівки.

В клубі підозрюваний зробив їм зауваження. Це не сподобалося хлопцям і вони вирішили розібратися з місцевим жителем. Останній, аби уникнути бійки, втік додому та закрився.

DSC_0098
DSC_0098

Проте компанія з шести осіб прийшла вночі на його подвір'я. Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була мама. Він злякався за неї. Про непрошених гостей повідомив на лінію «102» і після одразу цього вийшов до дебоширів з ножем. Проте, коли почалася штовханина, юнак випадково вдарив ножем одного з нападників. Поранення виявилося летальним.

DSC_0124
DSC_0124

DSC_0107
DSC_0107

Підозрюваний у скоєному зізнався. На момент бійки, каже Андрій Купчак, він був тверезий. Хлопцеві оголосили підозру згідно статті 118 ККУ. Суд обрав йому запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Триває слідство.

Фото: Досьє 201

Вибір читачів за тиждень

Відео