Віра Олександрович

Знана біатлоністка з Тернополя вийшла заміж і тепер виступатиме під прізвищем Білосюк

Підгрушна

Коханою і вмотивованою на нові перемоги почувається сьогодні, 5 червня, біатлоністка з Тернополя Олена Підгрушна. Ба більше, вийшовши заміж, чемпіонка змінила прізвище.

Нагадаємо, 34-річна спортсменка, переможниця Олімпійських ігор в Сочі, а також багатьох інших турнірів виросла у селищі Велика Березовиця — передмісті Тернополя. Вона є вихованкою обласної дитячо-юнацької спортивної школи з біатлону.

Знімок екрана 2021-06-05 104438
Знімок екрана 2021-06-05 104438

На своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» наша землячка сьогодні повідомила, що вийшла заміж і віднині є Білосюк, а не Підгрушною (Olena Pidhrushna). У дописі йдеться (цитуємо): «…Щоб досягати успіху, потрібно вчитися, розвиватися, змінюватися. Інколи досить маленьких змін, а інколи варто зважитися і на кардинальні. Я постійно самовдосконалююся. Та у моєму житті настав час кардинальних змін! Тому, вийшовши заміж, я змінила прізвище. Тому у сезоні 2021/2022 у протоколах буде не Pidhrushna, а Bilosiuk. І зараз ми працюємо над тим, щоб Білосюк була швидшою за Підгрушну!».

Окрім того, спортсменка побажала усім життєвих змін, бо вони принесуть щастя у домівки. Що цікаво, на сайті Федерації біатлону України. У тренерському складі збірної на сезон 2020/2021 вказаний Іван Білосюк – сервісмен.

До речі, першим чоловіком української біатлоністки, чемпіонки світу і Європи був екснардеп, ексзаступник міського голови Івано-Франківська, а нині - керівник секретаріату Тернопільської облради Олексій Кайда. Побралася пара у 2013 році, але врешті їхні дороги розійшлися. 

Фото зі сторінки Olena Pidhrushna

Вибір читачів за тиждень

Відео