Юля Вітюк

Нове обладнання та комфортні умови: у Бережанській лікарні відкрили відділення для пацієнтів з інсультом (відео)

IMG_5467

У Бережанській центральній лікарні відкрили підрозділ для інсультних хворих, в якому надаватимуть якісні медичні послуги в нових комфортних умовах. 

На 90% відділення вже готове приймати неврологічних пацієнтів, хворих на гострий інсульт і надавати якісну, невідкладну медичну допомогу. Технічні роботи зроблені, закуплене деяке медичне устаткування, ЕКГ монітори, які підключаються до пацієнтів, також маємо придбані глюкометри, інфузомати, розповідає Наталя Онишків, завідувачка неврологічного відділення, депутатка Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Розширювати неврологічне відділення та проводити ремонт почали минулого місяця. Сьогодні ж відділення готове надавати якісні медичні послуги.

Таке відділення відрізняється від звичайного неврологічного відділення можливістю цілодобового спостереження, пацієнт знаходиться під наглядом персоналу як молодшого медичного, так і лікарського і це допомогає надавати пацієнту допомогу в ту хвилину при необхідності, при погіршенні стану чи при поступленні, організувати весь спектр послуг максимально швидко.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео