На Тернопільщині попрощалися з родиною, яка загинула в аварії на Рівненщині (фото)

Попрощатися з військовим, його дружиною та сином прийшли сотні людей. Біля трун клали квіти та дитячі іграшки

Шумська громада попрощалася із родиною Гвоздяр, яка загинула 6 липня внаслідок жахливої ДТП поблизу села Верхів Рівненської області. Про це повідомили у пресслужбі громади.

32-річний військовослужбовець Микола Гвоздяр, перебуваючи у відпустці, спільно із дружиною Тетяною та сином Андрієм поверталися з Рівного. Напередодні хлопчику виповнилося 6 років, тому сім’я разом відвідала зоопарк. Маршрутне таксі зіткнулося із транспортним засобом, що рухалося навпроти.

Микола Гвоздяр, уродженець міста Шумська, спільно із родиною проживав у місті Шепетівка Хмельницької області. Відважний земляк став на захист України у період антитерористичної операції. Справжній патріот, який пройшов надскладні випробування війною, починаючи з 2018 року. Завжди та в усьому проявляв мужність та вірність – слову, присязі, Україні, – йдеться в повідомленні.

У Спасо-Преображенській церкві Шумська відбувся похорон загиблої сім’ї. Сотні людей прийшли, щоб віддати останню шану родині Гвоздяр. Покладали біля трун квіти та дитячі іграшки. З військовими почестями попрощалися із бійцем на місцевому кладовищі.

Нагадаємо, 8 липня в Шумській громаді оголошено Днем жалоби.

Читайте також: Тернопільщина попрощалася з Героєм Володимиром Кушаком

Фото Шумської громади

ДТПгеройсмертьдитинасім'явійськовий