Ростислав Фук

Сім'я військового з Тернопільщини загинула у масштабній ДТП на Рівненщині

Автоцистерна зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом. 14 людей загинуло, серед них 6-річна дитина

У жахливій ДТП на Рівненщині 6 липня загинув уродженець Шумська, військовослужбовець Микола Гвоздяр з дружиною Тетяною та 6-річним сином Андрієм. Про це Терену повідомив голова Шумської громади Вадим Боярський.

За інформацією ДСНС Рівненської області, ДТП сталася поблизу села Верхів Острозької громади. Автоцистерна зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом. 14 людей загинуло, серед них 6-річна дитина.

Речниця поліції в області Марія Юстицька повідомила, що 56-річний водій Daf із автоцистерною-напівпричепом виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із маршрутним таксі сполученням «Рівне-Хмельницький», яким керував 38-річний рівнянин. Також вона додала, що серед 14 загиблих людей — 12 пасажирів та двоє водіїв.

Микола Гвоздяр був призваний на військову службу ще у 2018 році. Брав безпосередню участь у виконанні бойових завдань на Донеччині та Луганщині.

Він пройшов пекло війни, разом з побратимами мужньо захищав рідну землю від ненависного ворога. Неможливо усвідомити, важко сприйняти смерть усієї сім'ї… Молоді батьки, сповнені планів на майбутнє.. Син, якому тільки виповнилось 6 рочків, – каже Вадим Боярський.

Похорон та прощання з загиблими відбудеться завтра, 8 липня в місті Шумськ в Спасо-Преображенській церкві, о 12:00.

8 липня в Шумській громаді оголошено Днем жалоби.

Читайте також: У лікарні помер потерпілий у ДТП на Тролейбусній у Тернополі

Фото: Офіс генпрокурора

Вибір читачів за тиждень

Відео