На Тернопільщині поліцейські розшукують крадія, що поцупив понад 70 тисяч гривень

Поліцейські розшукують зловмисника, який викрав понад 70 тисяч гривень.

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, жертвою шахрая став житель Чернівеччини, котрому аферист  пообіцяв пригнати з-за кордону авто.

- До співробітників Тернопільського районного управління поліції поштою надійшла заява від жителя Чернівецької області про вчинене щодо нього шахрайство. Заявник пояснив, що знайшов оголошення про достатку з-за кордону автомобілів, зателефонував за вказаним номером і чоловік, котрий назвався Іваном і сказав, що мешкає у Тернополі, пообіцяв пригнати для нього хороший автомобіль за нормальною ціною. Зійшлися на тому, що чернівчанин перерахує на банківську картку 72 тисячі гривень і вже найближчим часом йому доставлять товар. Минуло кілька тижнів - ні автомобіля, ні зв’язку з продавцем, - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з’ясовують, чи дійсно зловмисник - житель Тернополя, адже, як свідчить практика, шахраї називаються видуманими іменами, навмання вказують місце проживання, лиш би заплутати сліди.

Охочим скористатися послугами доставки автомобілів з-за кордону поліцейські радять не давати гроші наперед, тим більше, якщо ви особисто не знаєте людини.

Фото з допису

ТернопільщинаполіціяшахрайствоавтомобільТеренрозшук