Переможець Кулінарного Кубку в Тернополі приготував коропа з хлібним желе та чіпсами (фото)
Один із переможців Кулінарного Кубку Заходу в Тернополі Дмитро Кравчук святкував на конкурсі своє день народження – 23 роки. Цей учасник зі Львова приготував особливого коропа. І знає, як зробити українську кухню здоровою.
- Це був короп, замаринований в червоній капусті, а гарнір - із хлібною піною, хлібним желе та хлібними чіпсами у поєднанні із черешнями, суницею та ревенем, - розповів він. – Кожну страву роблю корисною та цікавою. Хоч за освітою я музикант, але на кухні кипить кров. Це моя перша кулінарна перемога, що надихає творити далі.
Також обрали найхаризматичнішого кухаря. Таке звання отримала львів’янка Дарина Цокало, яка приготувала особливу форель.
- Ця дівчина не вклалась в час, але приготувала оригінальну рибну страву - рожеву карпатську форель під вершковим соусом з маку, - розповів бренд-шеф Тернополя Віталій Гуралевич. – У неї була сучасна подача. А ще ця дівчина усім піднімала настрій своїм позитивом.
Провели під час Кубку один майстер-клас – для мера Тернополя. А наступного разу обіцяють влаштувати шоу кухарів у вечірньому місті.
Нагадаємо, на Кулінарний Кубок Заходу до Тернополя приїхало понад 50 кухарів.
Провели Кубок у рамках етно-фестивалю «Галицька дефіляда», який тривав у парку ім. Шевченка. Там можна було почастувати креветками та раками.
Фото автора