Оксана Бучко

На Кулінарний Кубок Заходу до Тернополя приїхало понад 50 кухарів (фото)

IMG_20190615_115258

Кухарі із понад 10-ти міст України приїхали до Тернополя, щоб позмагатись за Кулінарний Кубок Заходу. Його відкрили на етно-фестивалі «Галицька дефіляда» 15 червня. Серед 39-и учасників – гості з Києва, Львова, Луцька, Рівного, Івано-Франківська, Харкова, Хмельницького та двоє тернополян.

Судити конкурс прибули до Тернополя професійні кухарі - Юрій Ковриженко, Юрій Діденко, Ігор Брагін, Віктор Тітов та чимало інших.

- Яку страву готуватиму – поки секрет, - каже 20-річна учасниця з Чернівців Юлія Стоянова. - Це буде галицька кухня, але подана незвично. Вона поєднає практики українських і європейських кухонь. Я лише навчаюсь кулінарії. Але втретє беру участь в такому заході. Це величезний досвід. Мені так подобається такий спосіб навчання, що завжди є доза ентузіазму перед початком наступних змагань.

IMG_20190615_120650
IMG_20190615_120650

IMG_20190615_120645
IMG_20190615_120645

IMG_20190615_115553
IMG_20190615_115553

Сьогодні учасники змагаються в номінаціях «Основна страва» та «Страва від шефа». Завтра також готуватимуть Салати  та Перші страви. На закритті змагань 16 червня о 15:00 оголосять переможців.

IMG_20190615_113717
IMG_20190615_113717

Детальніше про програму фестивалю «Галицька дефіляда» читайте ТУТ.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео