Смертельне зіткнення на Тернопільщині: чоловік загинув під колесами автомобіля (фото)

На дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, що неподалік села Острів, перехожого збив «OPEL Ascona».  Про ДТП, в якій загинув 56-річний чоловік, повідомив сам винуватець.

Інформація про смертельну дорожньо-транспортну пригоду надійшла вчора ввечері в чергову частину Тернопільського відділення поліції. На місце пригоди одразу вирушила слідчо-оперативна група. Проте, чоловіка не вдалось врятувати, від отриманих ушкоджень тернополянин помер ще до приїзду швидкої.

а4

а2

Перехожого водій автівки помітив вже перед зіткненням, адже він йшов проїжджою частиною в зустрічному напрямку. Намагання об’їхати чоловіка виявились марними.

Правоохоронці повідомляють, що на момент ДТП спостерігався туман, а місце, де трапилася аварія, не освітлювалося. Водій легківки, згідно попередніх результатів медогляду, був тверезий. Відібрано взірці його крові для токсикологічного дослідження на вміст спиртів.

а1

Дану подію внесено в ЄРДР за ст. 286 ч. 2 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Фото: Відділ комунікації ГУНП Тернопільської області

ДТПФотоТернопільщинаТернопільсмертьполіціяТерентернополянинОстрів